Gastenboek

Datum: 31-03-2017

Door: Patrickobses

Onderwerp: Best essay leader appointment


—————

Datum: 02-10-2016

Door: Smitha314

Onderwerp: John

This website was how do you say it? Relevant!! dcfafeedbcaebgbk

—————

Datum: 18-08-2016

Door: Pharme369

Onderwerp: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 18-08-2016

Door: Pharmd738

Onderwerp: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 14-08-2016

Door: Pharmk310

Onderwerp: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 11-08-2016

Door: Pharmk743

Onderwerp: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 29-07-2016

Door: Conny

Onderwerp: speeltjes

Ik heb met belangstelling de site doorgespit en het gastenboek gelezen. Wij hebben sinds februari dit jaar Loena in huis. Loena is een 8 jarige cocker spaniel die sinds 2 jaar blind is. Van haar voorgeschiedenis weten wij niet veel. Loena heeft verlatingsangst maar ik weet niet of dit alleen vanwege haar blindheid is. Nu heb ik voor haar een snuffelmat aangeschaft en ik heb een klein flesje waar ik een gaatje in heb geknipt. Daar doe ik koekjes voor haar in die ze er dan uit moet halen. Maar ik vroeg mij af of er nog meer manieren zijn om haar aan het spelen te krijgen.

—————

Datum: 15-06-2016

Door: Corina

Onderwerp: blinde schippershond

In 1,5 jaar tijd is onze, nu 5 jaar oude golden retreiver Diego, door glaucoom zijn beide ogen kwijtgeraakt. Wij zijn binnenvaartschipper en dan is natuurlijk extra waakzaamheid geboden. Dat hij vooral niet overboord valt!!!! Maar wat doet hij het goed, ik neem hem overal mee naar toe, net als toen hij het nog kon zien. Aan boord hadden we al hekjes vanwege onze vorige honden en die moeten nu altijd dicht, zodat hij niet te dicht bij het water komt. Hij is nog steeds vrolijk en vooral blij en opgewonden als hij mee mag.

Succes met jullie site en knuffels voor jullie honden xxx

—————

Datum: 10-06-2015

Door: Manja

Onderwerp: Binky blind in 2 dgn

Mijn hondje kreeg een oogontsteking li, de dag erna ook re. De dag daarna was hij blind, naast een ernstige oogontsteking kreeg hij ook een verhoogde oogboldruk die maar niet reageerde op diverse medicijnen. Nu na 1,5 week lijkt het er op dat hij verschil ziet tussen licht en donker. Ik ben heel erg blij met deze pagina, want er is veel medische info te vinden, maar heel weinig tot niets over hoe je er als baasje mee om moet gaan.

—————

Datum: 17-06-2015

Door: Manja

Onderwerp: Re:Binky blind in 2 dgn

Gisteravond zijn we bij de oogarts geweest, de oogdruk was li 56 en re 49, normaalwaarde is rond de 20!!! We kunnen inmiddels wel stellen dat de blindheid blijvend is. We moeten nu nog 2 weken doorgaan met de medicatie en dan moet de oogdruk genormaliseerd zijn, zo niet worden zijn oogjes verwijderd om de pijn weg te nemen. Via een emotionele achtbaan ben ik inmiddels gewend aan zijn blinde ogen en kan ik het ook accepteren wanneer hij zijn oogjes moet missen, als hij maar geen pijn meer heeft.

—————